Online marketing specialist

Online marketing specialisten

Online marketing specialist

Wij zijn online marketing & video content specialisten

Online marketing

Online marketing

Uw gehele marketingtraject volledig verzorgd door onze experts: Websitecreatie, Vindbaarheid en Klantenbinding

85% van de consumenten raadpleegt eerst het internet voordat men het product of dienst aanschaft, hoe speelt u hier op in als bedrijf? Komt u goed in beeld op het moment dat uw doelgroep heel gericht aan het zoeken is naar uw product of dienst? Past de lay-out van uw website zich aan, aan de grootte van het scherm waarop het getoond word?
Onze marketingspecialisten verzorgen het gehele online marketing traject voor uw bedrijf op een transparante en professionele wijze.


1

Website Creatie

Er zijn diverse websites met allemaal een verschillend doel, om voor uw bedrijf de perfecte website te bouwen brengen wij uw wensen en doelstellingen van te voren goed in beeld en maken onze website specialisten de website die hier perfect op aansluit.

 

 

Website creatie

Website Creatie


2

Positionering/ Vindbaarheid

De allerbelangrijkste stap voor uw bedrijf is dat u met uw website in beeld komt bij de mensen die op zoek zijn naar uw product of dienst. Onze Google specialisten zorgen op basis van een vooraf opgesteld plan dat u bij de juiste zoekopdrachten in beeld komt bij uw doelgroep.

Google Adwords Specialist

Google Adwords

Door het inzetten van Google Adwords kunnen wij vrijwel direct op lokaal, landelijk of wereldwijd niveau en op specifieke producten of diensten  targetten.
De Adwords experts van Digimedion zijn gespecialiseerd in het opzetten en managen van simpele tot zeer geavanceerde Google Adwords campagnes

SEO & SEA

SEO

De SEO Experts van Digimedion optimaliseren de pagina’s van uw website, waarbij we rekening houden met de eisen die zoekmachines stellen, zonder dat ten koste gaat van de gebruiksvriendelijkheid van uw website


3

Social Media Marketing

Social Media Marketing biedt uw bedrijf de kans om in contact te komen met uw doelgroep, uw naamsbekendheid te vergroten en te luisteren naar uw klanten. Met een goed verzorgd social media plan, geeft u uw bedrijf een gezicht en maakt u de communicatie persoonlijker.

Social Media

Social Media

Bijna iedereen komt elke dag wel in aanraking met social media, zo ook uw doelgroep of bestaande klanten

Contact

  • DIGIMEDION
  • De Brand 10-19
  • 3823 LH Amersfoort
  • KvK 66611350