Video content specialisten

Video content specialisten

Online marketing specialist

Wij zijn online marketing & video content specialisten

Online marketing

Video Content

Uw gehele videotraject tot in de puntjes verzorgd: Videoproductie, Videocontent en Videoadvertising

Er zijn meerdere type (online) video’s en deze zijn op verschillende manieren in te zetten, bij Digimedion is werkelijk alles bespreekbaar en verzorgen onze videomarketingspecialisten het gehele traject voor u, van idee op papier tot aan het in beeld brengen van de video bij uw doelgroep.


1

Videoproductie

Digimedion is gespecialiseerd in het produceren van hoogwaardige videoproducties, wij denken pro actief mee van idee tot aan het script en het daadwerkelijk opnemen van de video en zullen deze professioneel gemonteerd en volgens afspraak opleveren.

Bedrijfsvideos

Bedrijfsvideo’s

Met een goede bedrijfsfilm krijgt uw doelgroep snel het juiste beeld van uw bedrijf en draagt de video bij aan de Google positionering van uw website.

Refferalvideos

Video Testimonials

Zijn uw klanten tevreden over u?
Laat ze uw toekomstige klanten vertellen hoe goed uw product of dienst is in een mooie Video Testimonial.

 

 

Commercials

Commercials

Deze zijn er in verschillende vormen, uitermate geschikt om uw product of dienst op een mooie en verrassende wijze in beeld te brengen.


2

Video Content

Door de online video’s op de juiste manier te plaatsen op uw website, worden de video’s meegenomen in de indexering van uw website door Google waardoor uw website een veel hogere SEO waarde krijgt t.o.v. een website zonder video.


3

Video Advertising

In plaats van platte tekst met plaatjes kunnen we tegenwoordig ook korte pakkende video’s in beeld brengen bij uw doelgroep. Uitermate geschikt om uw bedrijf, product of dienst op de juiste wijze in beeld te brengen.

Youtube adverteren

YouTube adverteren

Na Google is Youtube de grootste zoekmachine, ongetwijfeld zit een groot deel van uw doelgroep hier ook op. Één van de voordeelen van het adverteren op Youtube is dat men heel gericht en gesegmenteerd kan adverteren waardoor er weinig “waste” is

Facebook adverteren

Op dit moment gebruiken 9,2 miljoen mensen facebook, waarvan 6,8 miljoen dagelijks, ook uw doelgroep bevind zich hier en facebook biedt de mogelijkheid om uw video zeer gericht bij uw doelgroep onder de aandacht te brengen

Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf word gehoord en gezien!

Kunnen wij u van dienst zijn?

Mensen onthouden...

Horen

20%

van wat men hoort

Horen

30%

van wat men ziet

Horen

70%

van wat men ziet en hoort

Contact

  • DIGIMEDION
  • De Brand 10-19
  • 3823 LH Amersfoort
  • KvK 66611350