Online marketing specialist

Website laten maken?

Wilt u een website laten maken in? De websitebouwers van Digimedion helpen u graag bij het maken van uw nieuwe website. Alle websites die door onze websitebouwers worden gemaakt zijn gebruiksvriendelijk, responsive (site past zich aan aan schermgrootte) en Google vriendelijk.

Uw website is de online etalage en/of winkel van uw bedrijf en daarom moet het bouwen van uw website goed en professioneel worden gedaan.Een professionele website laten maken in Hoevelaken kunt u dan ook gerust overlaten aan de webbouwers van Digimedion .

Waarom uw website bij ons laten maken?

Als u een website wilt laten maken, houd u dan rekening met het volgende. Een goede professionele website bestaat uit 2 belangrijke componenten. Enerzijds heeft de nieuwe website een “voorkant” die zichtbaar is voor de buitenwereld. Hier dient u de informatie die u wilt overbrengen aan uw doelgroep overzichtelijk en duidelijk te plaatsen. Zorg dat de nieuwe website  alle relevante informatie bevat voor toekomstige klanten, waardoor deze getriggerd worden om over te gaan tot contact en/of aankoop. Het mooiste is dat deze informatie altijd beschikbaar is, ochtend-middag-nacht. Dus ook als uw bedrijf gesloten is, kan een goede website nieuwe klanten aantrekken.

De andere zijde van de website bevat de techniek, oftewel wat bevindt zich onder de motorkap? Hier onderscheiden de professionele websitebouwers van Digimedion zich van de amateurs. Alle websites die door onze websitebouwers worden gemaakt zijn technisch tip top in orde en voldoen aan de laatste kwaliteitseisen. Bekijk hier de websites die de webbouwers van Digimedion reeds hebben gemaakt.

Website creatie

  • Altijd persoonlijk contact
  • Vooraf exacte prijsopgave
  • Website is na oplevering uw eigendom
  • Onze websites sluiten naadloos aan op uw huisstijl

Referenties van ondernemers die al gebruik maken van de diensten van Digimedion

Rudi Schimmel

Tuinbank Teak

Wij Tuinbank-teak.nl zijn begin 2019 gaan samenwerken met Digimedion. Hij komt regelmatig op bezoek om het proces te door te spreken.
Zeer prettig contact, open en transparant en houd ook wel van een grapje. Maar het belangrijkste is de stijging in omzet die we nu al kunnen meten.

Ivar Berends

Creative Tent Systems

Digimedion weet ons in de samenwerking steeds te verrassen. Zij reageren snel en hebben korte lijnen, snelle en kwalitatieve terugkoppeling op vragen en een groot commitment. Dat maakt Digimedion tot een heel fijne partij om mee samen te werken.

Online marketing bureau

Ton Eijbergen

Flexvak Uitzendbureau

Flexvak BV heeft een partnership gesloten waarbij Digimedion de website (ontwikkeling en beheer), de vindbaarheid (google adwords etc..) en de social media uitingen verzorgt oftewel het gehele online marketingtraject.

Werkwijze = Pragmatische aanpak, doelgericht

Resultaten = direct zichtbaar, eerste klanten zijn binnen. Durft mee te denken en resultaatafhankelijke afspraken gemaakt

Communicatie = direct en open, eerlijk en betrouwbaar.

Zou je Digimedion aan anderen aanbevelen en waarom? Ja direct! Passie voor het vak, betrokkenheid, en expertise. Karim weet wat hij doet en kan.

Online Marketing

Website laten maken

Uw gehele marketingtraject volledig verzorgd door onze experts: Websitecreatie, Vindbaarheid en Klantenbinding

KredietAPK

UBrush!

En wij doen de rest

1

Kennismaking

2

Design

3

Opzet website

4

Development

5

Klant Feedback

6

Opleveren

Contact

  • DIGIMEDION
  • De Brand 10-19
  • 3823 LH Amersfoort
  • KvK 66611350