Online marketing specialist

Website laten maken?

Wilt u een website laten maken in? De websitebouwers van Digimedion helpen u graag bij het maken van uw nieuwe website. Alle websites die door onze websitebouwers worden gemaakt zijn gebruiksvriendelijk, responsive (site past zich aan aan schermgrootte) en Google vriendelijk.

Uw website is de online etalage en/of winkel van uw bedrijf en daarom moet het bouwen van uw website goed en professioneel worden gedaan.Een professionele website laten maken in Hoevelaken kunt u dan ook gerust overlaten aan de webbouwers van Digimedion .

Waarom uw website bij ons laten maken?

Als u een website wilt laten maken, houd u dan rekening met het volgende. Een goede professionele website bestaat uit 2 belangrijke componenten. Enerzijds heeft de nieuwe website een “voorkant” die zichtbaar is voor de buitenwereld. Hier dient u de informatie die u wilt overbrengen aan uw doelgroep overzichtelijk en duidelijk te plaatsen. Zorg dat de nieuwe website  alle relevante informatie bevat voor toekomstige klanten, waardoor deze getriggerd worden om over te gaan tot contact en/of aankoop. Het mooiste is dat deze informatie altijd beschikbaar is, ochtend-middag-nacht. Dus ook als uw bedrijf gesloten is, kan een goede website nieuwe klanten aantrekken.

De andere zijde van de website bevat de techniek, oftewel wat bevindt zich onder de motorkap? Hier onderscheiden de professionele websitebouwers van Digimedion zich van de amateurs. Alle websites die door onze websitebouwers worden gemaakt zijn technisch tip top in orde en voldoen aan de laatste kwaliteitseisen. Bekijk hier de websites die de webbouwers van Digimedion reeds hebben gemaakt.

Website creatie

  • Altijd persoonlijk contact
  • Vooraf exacte prijsopgave
  • Website is na oplevering uw eigendom
  • Onze websites sluiten naadloos aan op uw huisstijl

Referenties van ondernemers die al gebruik maken van de diensten van Digimedion

Online marketing bureau

Yvo Kemp

BMI Kantoormeubelen

Digimedion verzorgt voor mij de Google Adwords Campagne. Ik ben erg tevreden over  het contact en de evaluatie.

Werkwijze: Volgens een duidelijk stappen plan en tijdsschema.
Resultaten: Meet regelmatig de resultaten en bespreekt deze.
Communicatie: Zeer duidelijk en frequent.

Digimedion zegt waar het op staat en voert ook uit wat gevraagd word, komt met eerlijke adviezen.

Rudi Schimmel

Tuinbank Teak

Wij Tuinbank-teak.nl zijn begin 2019 gaan samenwerken met Digimedion. Hij komt regelmatig op bezoek om het proces te door te spreken.
Zeer prettig contact, open en transparant en houd ook wel van een grapje. Maar het belangrijkste is de stijging in omzet die we nu al kunnen meten.
Online marketing bureau

Armin Soltanpour

De Utrechtse Tandartspraktijk

Wij hebben Digimedion ingeschakeld om ons te helpen met onze online marketing. Meer specifiek hebben zij onze Google Adwords campagnes ingericht.

Wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking met Digimedion. Sinds de campagnes live zijn gegaan merken wij gewoon duidelijk dat wij meer inschrijvingen krijgen van nieuwe patiënten. Afgezien van de goede resultaten zijn we ook heel blij met de wijze waarop Karim met ons communiceert over het verbeteren van de online marketing. Regelmatig bezoekt hij onze praktijk en samen kijken we dan hoe we tot nog betere resultaten kunnen komen. Dit werpt duidelijk zijn vruchten af!

Wij zouden Digimedion zeer zeker aanbevelen bij anderen.
Ten eerste natuurlijk vanwege de behaalde resultaten, maar zeker ook voor de manier waarop dit bereikt word met de juiste plan van aanpak.

Online Marketing

Website laten maken

Uw gehele marketingtraject volledig verzorgd door onze experts: Websitecreatie, Vindbaarheid en Klantenbinding

KredietAPK

UBrush!

En wij doen de rest

1

Kennismaking

2

Design

3

Opzet website

4

Development

5

Klant Feedback

6

Opleveren

Contact

  • DIGIMEDION
  • De Brand 10-19
  • 3823 LH Amersfoort
  • KvK 66611350