Online marketing specialist

Website laten maken

Wilt u een website laten maken? De websitebouwers van Digimedion helpen u graag bij het maken van uw nieuwe website.
Alle websites die door onze websitebouwers worden gemaakt zijn:

 • gebruiksvriendelijk;
 • responsive (site past zich aan aan schermgrootte)
 • Google SEO basis ingericht
 • professioneel
 • 100% tevredenheidsgarantie!

Uw website is de online etalage en/of winkel van uw bedrijf en daarom moet het bouwen van uw website goed en professioneel worden gedaan.
Een professionele website laten maken kunt u dan ook gerust overlaten aan de webbouwers van Digimedion .

Als u een website wilt laten maken, houd u dan rekening met het volgende. Een goede professionele website bestaat uit 2 belangrijke componenten. Enerzijds heeft de nieuwe website een “voorkant” die zichtbaar is voor de buitenwereld. Hier dient u de informatie die u wilt overbrengen aan uw doelgroep overzichtelijk en duidelijk te plaatsen. Zorg dat de nieuwe website  alle relevante informatie bevat voor toekomstige klanten, waardoor deze getriggerd worden om over te gaan tot contact en/of aankoop. Het mooiste is dat deze informatie altijd beschikbaar is, ochtend-middag-nacht. Dus ook als uw bedrijf gesloten is, kan een goede website nieuwe klanten aantrekken.

De andere zijde van de website bevat de techniek, oftewel wat bevindt zich onder de motorkap? Hier onderscheiden de professionele websitebouwers van Digimedion zich van de amateurs. Alle websites die door onze websitebouwers worden gemaakt zijn technisch tip top in orde en voldoen aan de laatste kwaliteitseisen. Bekijk hier de websites die de webbouwers van Digimedion reeds hebben gemaakt.

 

Website creatie

 • Altijd persoonlijk contact
 • Vooraf exacte prijsopgave
 • Website is na oplevering uw eigendom
 • Onze websites sluiten naadloos aan op uw huisstijl

Referenties van ondernemers die al gebruik maken van de diensten van Digimedion

Referentie Digimedion

Jan Willem Theuns

Domotica Vormgevers

Digimedion bouwt mijn nieuwe website en beheert mijn google adwords campagne.

Werkwijze is helder en transparant. Geen verborgen kosten of schimmige constructies. Er wordt meegedacht en oprecht meegekeken naar de beste oplossing.

Een goedlopende google campagne tot gevolg. Eindelijk een bedrijf dat in staat is mijn google campagne tot een succes te maken.

De communicatie met Karim is helder en direct. Karim is een prettige persoon om mee samen te werken, denkt mee en geeft inzicht. Ik kan Digimedion van harte aanbevelen. In de schimmige internet-wereld is dit een bedrijf met een verassend heldere uitleg en dienstverlening.

Ervaringen Digimedion

Dennis Poorthuis

En wij doen de rest

Wij hebben Digimedion ingeschakeld voor onze online marketing en zijn zeer tevreden over de samenwerking. Zeer sterk in: Meedenken, betrokken, flexibel, echt een aanrader!

referentie Digimedion

Armin Soltanpour

De Utrechtse Tandartspraktijk

Wij hebben Digimedion ingeschakeld om ons te helpen met onze online marketing. Meer specifiek hebben zij onze Google Adwords campagnes ingericht.

Wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking met Digimedion. Sinds de campagnes live zijn gegaan merken wij gewoon duidelijk dat wij meer inschrijvingen krijgen van nieuwe patiënten. Afgezien van de goede resultaten zijn we ook heel blij met de wijze waarop Karim met ons communiceert over het verbeteren van de online marketing. Regelmatig bezoekt hij onze praktijk en samen kijken we dan hoe we tot nog betere resultaten kunnen komen. Dit werpt duidelijk zijn vruchten af!

Wij zouden Digimedion zeer zeker aanbevelen bij anderen.
Ten eerste natuurlijk vanwege de behaalde resultaten, maar zeker ook voor de manier waarop dit bereikt word met de juiste plan van aanpak.

Online Marketing

Website laten maken

Uw gehele marketingtraject volledig verzorgd door onze experts: Websitecreatie, Vindbaarheid en Klantenbinding

KredietAPK

UBrush!

En wij doen de rest

1

Kennismaking

2

Design

3

Opzet website

4

Development

5

Klant Feedback

6

Opleveren

Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf word gehoord en gezien!

Kunnen wij u van dienst zijn?

Mensen onthouden...

Horen

20%

van wat men hoort

Horen

30%

van wat men ziet

Horen

70%

van wat men ziet en hoort

Contact

 • DIGIMEDION
 • De Wel 11A
 • 3871 MT Hoevelaken
 • KvK 66611350
[recaptcha] [recaptcha size:compact]